Fyndiw

0 Comments

fyndiw

Fyndiq har på kort tid blivit en av de viktigaste marknadsplatserna i Sverige. Det finns exempel på butiker som säljer för närmare miljonen i månaden på Fyndiq. Men hur lyckas man? Fyndiq AB, - På mountainmist-music.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, varumärken, offentliga värden, adress mm för Fyndiq AB. Fyndiq AB (mountainmist-music.info) är ett svenskt e-handelsföretag som grundades , med grundidén om att vara en enkel och smidig kanal på nätet för svenska handlare att bli av med sina restlager via. Fyndiq riktar sig både till konsumenter och butiker och är en marknadsplats på nätet där cirka butiker säljer sina varor via.

Fyndiw - kan ven

Ett tips är att leta via kategorierna eller testa supersök funktionen och skriv det du letar efter. Hej, det låter som att det har blivit lite fel här. Har du hört av dig till våran kundtjänst på så räknar jag med att de kan hjälpa dig: Populära varumärken 1  att välja bland! Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme Logga in. fyndiw

Video Fyndiw

TESTAR SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN FYNDIQ! Fyndiq har på kort tid blivit en av de viktigaste marknadsplatserna i Sverige. Det finns exempel på butiker som säljer för närmare miljonen i månaden på Fyndiq. Men hur lyckas man? Fyndiq AB (mountainmist-music.info) är ett svenskt e-handelsföretag som grundades , med grundidén om att vara en enkel och smidig kanal på nätet för svenska handlare att bli av med sina restlager via. Fyndiq riktar sig både till konsumenter och butiker och är en marknadsplats på nätet där cirka butiker säljer sina varor via. I ett mail till sina handlare meddelar Fyndiq idag att man från och med den 1 augusti kommer att höja priserna på marknadsplatsen. Fyndiq kommer att ta 7 procent av försäljningspriset för varje såld vara. Utöver det kommer man att ta en fast avgift beroende på vilken kategori man listar sina produkter i. Fyndiq samlar hundratusentals billiga prylar under ett och samma tak där du som örter naturens eget apotek enkelt kan köpa de bästa fynden på nätet. Förutom omdömen givna här på Prisjakt, samlar även denna butik in omdömen i samband med beställningar i deras webbutik. Tack throttle fint omdöme! Hoppas triathlon motala ser dig surfandes fyndiw hos oss snart igen men att du denna gång vill behålla varan: Squishy Baby Octopus Då behöver du inte va lite bestämda på vad du ska beställa med en gång utan kan surfa in hos oss dagen efter och beställa lite som du glömde:

Categories: vlt nyheter

0 Replies to “Fyndiw”