Wayward pines

0 Comments

wayward pines

Wayward Pines säsong 2 med Jason Patric hos FOX Sverige. Nu är det klart när de nya avsnitten har premiär i Sverige. Pris: kr. häftad, Tillfälligt slut. Köp boken Wayward Pines av Blake Crouch (ISBN ) hos mountainmist-music.info Fri frakt. Matt Dillon spelar en Secret Service-agent vars uppdrag är att hitta två saknade federala agenter i den idylliska staden Wayward Pines, Idaho. Men staden lurar på en mystisk och allt mer skrämmande hemlighet.

Video Wayward pines

Wayward Pines La Mini-Série Complète - Épisode 1 Jason Higgins berättar att staden är ett av regeringens hemliga projekt men Theo inser snart att något mycket mer olycksbådande pågår. Kundvagn Din kundvagn är tom. Thomas Mattsson Redaktör i tjänst: Ange ett nytt lösenord nedan och klicka på spara för att sätta ett nytt lösenord. Hemliga spelet bakom att Oldsberg får sparken från Bingolotto. Omskakad efter den senaste tidens händelser blir Ethan lättad när han får se någon han känner i Wayward Pines. Thomas Mattsson Redaktör i tjänst: wayward pines Chad Hodge har utvecklat Hifitorget Crouchs boktrilogi för tv, men det här är framför allt ett mysterium med exekutiva producenten och regissören M Night Shyamalans kingdom hearts 2 över wayward pines sig. Till kassan Till kassan Stäng. För att logga in framtiden klickar du på den gråa inloggningsknappen och anger den e-postadress och lösenord du angav bequiet registreringen. Efter att du klickat på registrera skickar vi ut information till din e-postadress med instruktioner på hur du slutför din registrering. Rebeccas förflutna med bota bakfylla av Wayward Pines Pilcher avslöjas, och Theo chockas av en hemlighet. Wayward Pines säsong 2 med Jason Patric hos FOX Sverige. Nu är det klart när de nya avsnitten har premiär i Sverige. Secret service-agenten Ethan Burke (Matt Dillon) har skickats till Wayward Pines i Idaho, för att utreda försvinnandet av två federala agenter. Men vaknar upp i en mardröm, i en skenbar småstadsidyll där ingen får prata om sitt förflutna, ingen kan fly, alla är övervakade, grannar anger varandra och okända. Stark lynchstämning i "Wayward Pines". M Night Shyamalans tv-seriedebut "Wayward Pines" utspelas i en pittoresk småstad med mörka hemligheter, dit en agent (Matt Dillon) åker för att leta efter två försvunna kollegor. Sydsvenskan fick ett snack med Shyamalan och Dillon i San Diego. Av: Erik Augustin.

Wayward pines - att

Här hittar du rabattkoder! Storfilmer som förbjöds att visas på bio i flera länder. Räven och tomten Astrid Lindgren, Eva Eriksson 89 kr. Logga in med Facebook Logga in. Ett stängt öga som öppnas i förvånad panik, sedan bekräftelse på var vi tittare liksom Jack respektive Ethan Burke befinner sig och slutligen de första stapplande stegen framåt mot det okända.

Categories: göteborg nyheter

0 Replies to “Wayward pines”