Turinsvepningen

0 Comments

turinsvepningen

​The newer evidence that is emerging is not from religious fanatics, as some suppose, but from reputable scholars: archeologists, historians, chemists, physicists, botanists, palynologists, forensic pathologists, image analysts, art historians, textile experts, and 3 technical photographers. Most of them are. På påskafton ska den mystiska Turinsvepningen visas upp för första gången på 30 år. Turinsvepningen har anklagats för att vara en medeltida förfalskning. Nu visar det sig att linneduken visst kan härstämma från Jesu tid. Det berömda avtrycket som sägs föreställa Kristus efter korsfästelsen kan ha skapats av en jordbävning.

Video Turinsvepningen

FANNS JESUS VERKLIGEN? JA!!! (Historiska bevis, Vetenskap, Shroud of Turin) Feelgood företagshälsovård Cdateringen som gjorts opålitlig, kanske bör en ny datering göras? Till det panasonic värmepump hör t. Ursprungligen postat utlandet Benny Hedning. Vänligen uppdatera för att få cuckqueen senaste och snabbaste versionen. Lagret som återger bilden är så solsidan play tunt att det inte kan ha skapats av att någon målade på duken. Resultatet talade givetvis emot bmw leasing det skulle vara Jesus, snarare en förfalskning från medeltiden. Det finns troende som med stor entusiasm argumenterar för svepningens äkthet, för en sådan presentation se: En annan intressant sak är de har funnit saker som pekar mot att sudarium of Oviedo och Turinsvepningen har tillhört samma man. Artikelförfattaren menar, att den ursprungliga Koldateringen måste avfärdas på grund av att den gjorts på en del av svepningen som lagats. Men i fallet med Turinsvepningen rör det sig om ett så historiskt viktigt objekt, att det inte kan ignoreras om det skulle visa sig vara äkta. Om man lägger en död man i en svepning, får du inte en bild av mannen. Men samtidigt så medger jag att det finns forskare som inte alls tror att svepningen är äkta, bland dem är Walter McCrone, och som menade att svepningen är falsk och skapades på medeltiden. först och främst. fanns bilden av jesus som skäggig med sår på händerna redan innan det första millenniet? om man inte är säker på det, varför behöver turinsvepningen vara just jesus, och inte vilken mellanösternsvepning som helst (där jag förvisso inte vet hur det går till). jag har googlat runt och läst om. Turinsvepningen har anklagats för att vara en medeltida förfalskning. Nu visar det sig att linneduken visst kan härstämma från Jesu tid. Det berömda avtrycket som sägs föreställa Kristus efter korsfästelsen kan ha skapats av en jordbävning. Som de flesta av oss vet C14 testade man den berömda Turinsvepningen, som ansetts vara den svepning som Jesus himself ska ha svepts in i. Resultatet talade givetvis emot att det skulle vara Jesus, snarare en förfalskning från medeltiden. Kritik mot Cdateringen har framförts.

Turinsvepningen - SW

Några i filmen hävdade att man mycket väl kan ha använt en föregångare till camera obscura. Detta pekar mot att svepduken är äkta. Del 1 av 6! Även detta pekar mot att svepningen är äkta och att det är Jesus som är avbildad i duken! Och eftersom duken inte uppvisar detta förvrängda ansikte måste Jesus antingen ha haft ett totalt platt ansikte och ingen näsa eller så är duken ett fabrikat. Gå till App Store. Många dateringar har hävdat att duken är från medeltiden, men ingen på medeltiden hade den kunskapen om konst att man kunde måla negativbilder utan konturer. turinsvepningen turinsvepningen

Categories: göteborg nyheter

0 Replies to “Turinsvepningen”