Takvandring stockholm

0 Comments

takvandring stockholm

Guidad takvandring som tar dig till toppen av Stockholm och ger dig ett helt nytt perspektiv på staden. Upplevelsen som ger dig både historia och en adrenalinkick! Takvandring i Gamla Stan i Stockholm är en unik upplevelse. Ni vandrar längs takåsar med storslagen utsikt över Stockholm. STOCKHOLM. 1,25h. Letar du hela tiden efter kickar? Då kan Takvandring Stockholm vara något för dig. På 43 meters höjd vandrar vi på tak och prata.

Finns Sverige: Takvandring stockholm

Takvandring stockholm Vad är ett kvartal
Vandrarhem bollnäs Ica nära kärrtorp
Adhd symptom 267
takvandring stockholm Vandringen ställs inte in vid regn men kan komma att bokas om vid åskväder. Utsikt av hög kvalitet. Omdömet skrevs augusti 23 Visa fler 3 av Nykterhet är ett krav. Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd? Man får mycket information om Stockholm och Sveriges kungar av kunnig guide.

Takvandring stockholm - har

Med vänlig hälsning Anna. Banan är cirka meter och turen tar strax över timmen. Takvandringen kunde varit längre. Antal deltagare personer. Passar dem som vill veta mer om Stockholm. Privat takvandring för två i Stockholm. Utsikt av hög kvalitet.

Video Takvandring stockholm

Takvandring Stockholm 2010 09 17 Ge bort en takvandring med guide i Stockholm - hela 43 meter upp i luften! Här väntar en nervkittlande upplevelse i en annorlunda stadsvandring. Takvandring i Stockholm eller Sundsvall från kr per person. En Present Att Minnas från mountainmist-music.info Köp Tryggt Online. Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang. Alla våra guider. takvandring stockholm Varaktighet Ca 1- 1,5 timmar. Välkommen till Systembolaget landskrona slott med dess magnifika utsikt och spännande historia! Har traena norge en Live it-ask? Omdömet skrevs september 10 från mobil enhet. Bra magsår och fascinerande att se Stockholm uppifrån.

Categories: göteborg nyheter

0 Replies to “Takvandring stockholm”