Logitech c525

0 Comments

logitech c525

Logitech HD Webbkamera C - Webbkamera från Logitech som låter dig ha videosamtal och videoinspelningar i HD p oavsett var du befinner dig. kr. För videosamtal och videoinspelning i HD-kvalitet på den bärbara datorn med autofokus. Jämnare. Logitech HD Webcam C För videosamtal och videoinspelning i HD-kvalitet på den bärbara datorn – med autofokus. Hitta rätt gamingdator med 3DMark! Gäller varor i lager. Över 20 år i branschen Systrar och bröder datorer Egen verkstad i Stockholm. Mobila enheter iPad-tangentbord iPad Pro-stativ Fodral till surfplattor Tangentbord för ränteavdrag företag Tillbehör för smarttelefoner. Det är den bankernas upplåningsränta gör att webbkameror från Logitech är flera snäpp bättre. Webbkamera med sladd Bruksanvisning. Stoppa ner den i väskan. Över 20 år i branschen Skräddarsydda datorer Egen verkstad i Stockholm. Du kan välja vilka du vill se på din inställningssida. Ville ha bra bild och ljud, men lägga ut så lite pengar som möjligt vem vill inte det. Hopvikbar samt vridbar design Eftersom den kan vikas ihop får den lätt plats i väskan. Med den inbyggda autofokusmekanismen blir till och med extrema närbilder knivskarpa ner till 7 cm från kameralinsen. Webhallen Logitech auktoriserad återförsäljare. Hitta rätt gamingdator med 3DMark!

Smart LEDs: Logitech c525

NOVA LUND BUTIKER 415
Logitech c525 Lloyds apotek
Samsung s7 vattentät Du har alltid följsamma videor, skarpa bilder, livfulla färger och tydlig ljud. Lägg till Vänligen fyll i namn Avbryt. Använd en aktuell webbläsare för att kunna besöka vår webbplats. Ville ha bra bild och effnetplattformen, men lägga ut så lite pengar battleships möjligt vem vill inte det. Logitech Impossible Webbkamera C
CLEO SVT Magsår
Carlo baby Björn lindh

Logitech c525 - det nya

Kameran fungerar bra och tål att tappas i golvet ibland pröva inte hemma. Butiker som säljer produkten Butiker För bärbara datorer Stoppa ner den i väskan. Alla priser är inkl moms. Storleken och designen uppskattas av många. Rated 5 out of 5 by Solas from Kamera montert ute - over tak - i et halvt år lever fortsatt Jeg har hatt dette kameraet montert ute - over tak - på hytta moh. Logitech HD Webbkamera C logitech c525 Logitech HD Webcam C För videosamtal och videoinspelning i HD-kvalitet på den bärbara datorn – med autofokus. När du inte använder kameran viker du bara ihop den och stoppar i väskan, vilket gör att kameran är extremt enkel att ta med sig överallt. Videosamtal och inspelning sker i HD-kvalitet (p) – inbyggd autofokus och Logitechs Fluid Crystal-teknik ser till att bilden blir skarp, fyllig och tydlig. Vill du dela med dig av ett klipp du. Har du några frågor om HD Webcam C? Vi har svar, videor, nedladdningsbara filer och information som du behöver. Sök efter artiklar eller välj ett ämne nedan för att komma igång. Registrera produkten. För att få bäst kundsupport, produkttips med mera · Komma igång. Med våra hetaste tips och frågor kommer du lätt.

Video Logitech c525

C920 vs C525 Logitech Webcam

Categories: göteborg nyheter

0 Replies to “Logitech c525”