Dalheimers hus

0 Comments

dalheimers hus

Dalheimers Hus på Slottsskogsgatan är ett centrum för funktionshindrade och andra med behov av rehabilitering och sjukgymnastik. Här finns bl.a. bad, gym, sammanträdeslokaler, restaurang och hotell. Dessutom anordnas det olika kulturevenemang som konserter och teaterförställningar i huset som också fungerar som. Badet på Dalheimers hus är särskilt anpassat för dig som har en funktionsnedsättning. Bassängen är 16,5 meter lång och vatten är 34 grader varmt. Det finns en bassänglyft och en trappa med räcken på båda sidor, så du lätt kan komma i och ur bassängen. I bassängens grunda del finns en skön bubbelpol där du kan sitta  ‎Bassängen · ‎Att tänka på inför ditt besök. Kontaktuppgifter till Dalheimers Hus Göteborg, telefonnummer, adress, se information om företaget. Av- och påstigningsplatsens längd är 20m; Av- och påstigningsplatsen är 5m från entrén; Belysning finns inte. Gångvägen till entrén. Ledstråk till entré Förstora bilden (öppnas i nytt fönster). Kännbart ledstråk finns; Ledstråkets ljushetskontrast är 0,15NCS mot underlag. Gångvägen. Gångväg till entré Förstora bilden. Dalheimers Hus, Göteborg: Se 3 objektiva omdömen av Dalheimers Hus, som fått betyg 2,5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer1 av 1 restauranger i Göteborg. Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 10, 97 Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.m. dalheimers hus

Dalheimers hus - Hund Med

Dalheimers hus firar 40 år med fest och musik Dalheimers hus byggdes med pengar som donerats av Fritz P Dalheimer. Kim Vehmanen tränar i gymmet på Dalheimers hus. Språk Lägg till länkar. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Slagdörr öppnas med manöverdon.

Dalheimers hus - bisarra

Registrera dig som ägare av ditt objekt. Thomas Kollberg berättar om ett exempel på vilken roll kulturen i huset kan spela för att hjälpa sjuka människor. Kan en vegansk person få god mat på den här restaurangen? Läs mer eller ändra dina inställningar. Korttidsboende, daglig verksamhet, friskvård, restaurang och konferens. Husets egen kör, Dalheimers Singers, bjuder på gyllene hits och husets Mediagrupp visar sina bästa filmer. Och i den öppna andan firas års jubileet på tisdag nästa vecka: Sidan redigerades senast den 10 juni kl. Lunchrestaurang som fyller sin funktion. Kan en vegetarian få god mat på den här restaurangen? Olika verksamheter finns på olika våningsplan. Huset består av sex os 2018 tv tider och innehåller lokaler för handikapporganisationerkonferensanläggning, badanläggning, gym, bibliotek, restaurang, daglig verksamhetkorttidsboende, mm.

Categories: göteborg nyheter

0 Replies to “Dalheimers hus”