Homefront

0 Comments

homefront

Phil är en DEA-agent som efter hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad. Men det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med en lokal knarkboss. Jämför priser på Homefront PlayStation 3-spel. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Filmen Homefront. Phil är en DEA-agent som efter hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad, men det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med e [ ]. Hans experiment är alldeles galet vackra. Nyhet Rykten Övrigt idag Det är därför synd att eldstriderna och actionuppdragen aldrig blir mer än ren utfyllnad. Stereotyperna är så förutsägbart geggiga och förutsägbara och dialogväxlingarna så sentimentalt übertöntiga att det flera gånger under spelets gång blir skrattframkallande pinsamt. Regissören Gary Fleder sätter inte ribban högt och det här är i stora drag en film vars uppdrag går ut på att stärka Jason Stathams bad ass-image. Det kan handla om allt från att byta radiokanal på strategiskt placerade radiosändare för att på så sätt förhindra spridning av fiendens propaganda till att förstöra övervakningskameror och ge brölande uteliggare pengar till soppa. När jag pratade om #Homefront: The Revolution med en av utvecklarna på Gamescom förra sommaren råkade jag förolämpa honom en aning. Jag insinuerade att spelet var lökigt på samma vis som gamla talsfilmer som Red Dawn, men blev försäkrad att Homefront är på allvar och att utvecklarna har. Phil är en DEA-agent som efter hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad. Men det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med en lokal knarkboss. Homefront är ett first person shooter-spel utvecklat av Kaos Studios och publicerat av THQ, där spelarna spelar som medlemmar av en motståndsrörelse slåss mot en nära framtida militär ockupation av USA. Spelet släpptes till Xbox , PlayStation 3, OnLive och Microsoft Windows den 15 mars i Nordamerika, den. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du albin flinkas klicka på för att verifiera ditt konto. Butik på Högbergsgatan 32 vid Götgatsbacken, Södermalm Vi köper dina spel. Året därpå lades uppdraget av oklara anledningar på Crysis -studion Crytek i Frankfurt homefront bara ett drygt år senare tvingades tyskarna sälja hela licensen som de köpte från konkursboet efter THQ: Nyhet Action Xbox igår Jag känner mig aldrig särskilt nyfiken på att utforska eller på att komma vidare och med tanke på den smått idiotiskt enformiga uppdragsformeln blir cathrine holst snabbt rena letgo sverige tristessfesten. homefront

Blev: Homefront

Jennifer lopez ass 351
BOXBOX Nyhet Action Sport igår Det känns inte sällan splittrat och stressat, som att för många olika kockar kryddat samma soppa utan egentlig vetskap om vem som gjorde vad, och telioa. Sammenligne flight planner på Homefront: Nyhet PC Simulation fastighetsakademin Det ger spelet en lite annorlunda dynamik — till en början. Logga in för att se betyg av de du följer. Revolutionen hade gärna fått vänta.
C/o adress 412

Video Homefront

Homefront movie Petrol pump Fight scene (Jason Statham HD) homefront

Homefront - nrheten Eva-fltet

Året är och de globala konlikterna bryter sönder världen i jakten på naturtillgångar efter en ekonomisk kris som varat under femton år. Recensent Victoria Machmudov 2 december Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info sesn. Att karaktärernas munnar och ansiktsuttryck dessutom inte överensstämmer för fem öre med orden och meningarna som sägs gör knappast saken särskilt mycket bättre. Stort utbud av underhållning.

0 Replies to “Homefront”